️به گزارش روابط عمومي شهرداری نقنه دومین جلسه ستاد بزرگداشت ایام الله دهه مبارک فجر به ریاست شهردار نقنه و با حضور بخشدار بخش مرکزی شهرستان بروجن، رئیس شوراي اسلامي شهر نقنه و روسای کمیته ها و سایر اعضای ستاد عصر روز ۸ بهمن ۱۴۰۳ در دفتر شهردار برگزار شد. ️شهردار نقنه در این نشست ضمن تبریک عید بزرگ مبعث بیان داشت ؛ دهه فجر امسال باید متفاوت تر و پر شور تر از سال‌های قبل باشد و بیشترین خطاب جوانان عزیز باشند و لازم است در این خصوص جوانان با مبانی و اندیشه هایی که در این ایام در قبل از انقلاب صورت گرفت و منجر به تحقق انقلاب عظیم ایران اسلامی شد بیش از پیش آشنا شوند و ما باید زمینه ساز حضور آحاد مردم از جمله جوانان در این مراسم ها باشیم.

️اسماعيل اسلامي ، با اشاره به این مهم که، مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن قطعا اوج قدرت نمایی و‌حضور مردمی تلقی می گردد افزود؛ حضور مردم انقلابي در مراسمات این ایام به ویژه راهپیمایی ۲۲ بهمن سربلندي کشور و انقلاب را به همراه خواهد داشت ‌لذا از اعضای ستاد خواستارم برنامه های این ایام به بهترین نحو و در خور نظام و انقلاب برگزار گردند.

️گفتنی است در این جلسه مسئولین کمیته ها گزارش فعالیتهای و برنامه های خود را جهت هر چه باشکوه تر برگزار شدن ایام الله دهه فجر ارائه دادند.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر نقنه

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *